Πληροφορίες και Όροι χρήσης

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Μπορείτε να μας στέλνετε τις προτάσεις, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση physia.gr@gmail.com.

Στοιχεία του ιστότοπου

Οι γραμματοσειρές του ιστότοπου αυτού παρέχονται απο τα Google Fonts, σύμφωνα με την άδεια χρήσης Creative Commons 3.0 Attribution License.

Όροι χρήσης

Τα αρχεία αυτού του δικτυακού τόπου (εικόνες, σχέδια, κείμενα, φωτογραφίες), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία προστατευόμενη απο τις διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου. Συνεπώς, δε μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο δημόσιας ή εμπορικής χρήσης, πώλησης ή διανομής.

Οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

Περιορισμός ευθύνης

Ο ιστότοπος αυτός στοχεύει στην έγκυρη, κατόπιν έρευνας καθώς και χρήσης αρχειακού υλικού, ενημέρωση των επισκεπτών του.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο, επειδή ακριβώς έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, δε μπορούν να υποκαταστήσουν τη γνωμάτευση του ιατρού σας ή άλλου ειδικού υγείας. Για συμβουλές που αφορούν σε θεραπείες σας, ιδιαίτερα αν ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να απευθύνεστε στον προσωπικό σας ιατρό.

Η χρήση των πληροφοριών της ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη/χρήστη. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε συμφωνεί με τις παρεχόμενες πληροφορίες, καλείται να μην χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο αυτόν.

Το physia.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του επισκέπτη/χρήστη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών/προϊόντων που διαφημίζονται σε αυτό, καθώς και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή μπορεί να προκύψει απο την μεταξύ τους σχέση.

Όροι αναδημοσίευσης του περιεχομένου

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους του περιεχομένου χωρίς να αλλοιώνεται, με την προϋπόθεση να αναγράφεται σε ορατό σημείο η πηγή με χρήση συνδέσμου do follow. Επιπλέον, θα πρέπει να γίνεται upload των φωτογραφιών στον server του ιστότοπου που αναδημοσιεύει το άρθρο.